maanantai 6. tammikuuta 2014

Valkoista unelmaa


Luovan lauantain haasteena tällä kertaa Valkoista unelmaa...
käy katsomassa muidenkin luovia luomuksia =)

Koska etelään ei ole saatu vielä sitä kovasti kaivattua lunta, 
niin tyydytään sitten muihin valkoisiin unelmiin ;-)

12 kommenttia:

 1. Onko kyseessä ihan kauniiksi tekevä maitokylpy! Voisin osallistua, mutta tuo kuppi on kyllä tälle kropalle liian pieni :(

  VastaaPoista
 2. Lumestako unelmoit, minulle kyllä maitokylpy riittäisi myös. Suloinen kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä lumi olisi kiva valon tuoja, jos tätä tihkusadesäätä kestää vielä kauan, niin pyydän saada luvan jäädä kotiin talviunille ;-) tai ainakin lämpimään maitokylpyyn =)

   Poista
 3. Voi tämähän on mielenkiintoinen kuva aiheesta! Ehkä minäkin ennätän seuraavaan osallistua, jos saisi taas tartuttua kynään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mia, vielä on reilusti aikaa tähänkin haasteeseen =) Minäkään en saanut tästä maalausta aikaiseksi, joten tein luonnoksen niin pitkälle kun sain.

   Poista
 4. Tuollainen näky joka aamu hakkaisi kyllä mennen tullen sen mustan kuran mitä tulee nautittua vain ja ainoastaan siksi että saa tämän raihnaisen kropan liikkeelle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kannattaa alkaa juoda kahvi maidolla ja kuvitella jokainen aamu maitoa kahviin kaataessaan, kuinka herkullisen makuaistimuksen saa siitä aamuisesta kupistaan.

   Taikka sitten voisit aloittaa aamut maitokylvyllä ;-) Herättäisihän sekin erilaisesti (ainakin kalliisti) ja saisi kropan vetreytymään pehmeämmin =D

   Poista
 5. Kaunis haastekuva. Myös ajankohtainen kun aamulla ei löytynyt kermaa kahviin.

  VastaaPoista
 6. Kiva ja ainakin omanlainen vastaus haasteeseen :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ennestään vain yksi lumityö ja totesin silloin, että lumen kuvaaminen on minulle vaikeaa. Onneksi on paljon niitä, joilta talvisen luonnon kauneuden kuvaaminen onnistuu =) Kiva jos tämä miellytti silmääsi.

   Poista