sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Yöllä suosta nousee...


Ei kovin ihmeellistä, mutta jotain kuitenkin ;-)...

Luovan lauantain haasteena on tällä kertaa: Ihmeotukset
Käy katsomassa myös muiden luomuksia =)12 kommenttia:

 1. Tuota kuvaa katsellessa tuumasin että olisi aika hieno kokemus (joskin täysin utopistinen mutta kuitenkin) jos pääsisi näkemään maailman niinkuintetaiteilijat sen näette. Äh, tuo nytoli typerästi sanottu mutta mites sen sanoisi, sinä inspiraation? hetkenä. Ei helkkari, en minä osaa pukea sanoiksi sitä mitä ajattelen mutta toivon että tajusit pointin. Noissa teidän töissä kun aina se jokin juttu mihin silmä jää kiinni ja se voi olla vaikka joku ihan pieni yksityiskohta jota jää tuijottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen sitä mieltä, että meissä kaikissa asuu samat lähteet ja hetket, jolloin luomme jotain uutta. Vaikket uskoisi olevasi "taiteilija" (johon vertasit), niin sisälläsi asuu juuri ne hetket, jolloin luot katseen, teet fyysisesti jotain (pään ja käden yhteistoimintaa) johon saat muut kiinnittämään huomion. Hetken pysähdyksen yhteen ajatukseen, jonka kirjoitat, sanot, tanssit, liikut, näytät tai muuten luot.

   Eli kyllä sulla kuitenkin on olemassa tuo sama kokemus, joska kirjoitit =). Inspiraation hetki on minulla ainakin hyvin harvinaista. Ehkä juuri sen vuoksi koen olevani hyvin tylsä ja kapea-alainen. Ehkä inspiraatiota saisi parhaiten, kun seuraisi niitä ihmisiä, jotka tuntuvat mieltä nostattavilta ja olisi yleisesti avoin asioille.

   Kiitokset tästä kommentista. Se pistää ihan miettimään =)

   Poista
 2. Kaunis kuva. Koskettava läheisyyden tuntu.

  VastaaPoista
 3. Herkkä ja kaunis. Minussa taitaa olla luovuutta ja visuaalista silmääkin, mutta en osaa piirtää.Se taito olisi enemmän kuin tervetullut.

  VastaaPoista
 4. Herkkää ja kaunista viivaa lempeissä väreissä!!

  VastaaPoista
 5. Kaksin kuutamo serenaatia, tanssin lumoissa.
  Viehättävä.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tämä minusta on ihmeellinen ja hieno! Luontevasti ja elävästi olet saanut hahmot nousemaan.

  VastaaPoista
 7. Mun mielestäni tämä on ihana!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti teille kaikille kommenteistanne. Tuntuu todella hyvältä, jos tämä toi jotain kauniitakin tunnelmia... taisin itse olla jo uponnut tuonne suohon...

  VastaaPoista
 9. Ooh, tämä on kaunis, eroottinen, samalla kertää hellä ja surullinen, en osaa sanoa, ovatko nousemassa vai uppoamassa.
  Yhdessä kuitenkin.

  VastaaPoista
 10. Birgitta, tämä on kuin Pasi Ilmari Jääskeläisen kirjasta Sielut kulkevat sateessa! Sehän voisi olla maalauksen nimikin !

  VastaaPoista
 11. Ihmeotusten aika ei ole ohi. Hieman hyytävä kohtaus täysikuun aikaan

  VastaaPoista