lauantai 6. marraskuuta 2010

Valossa elävät

Jos olisin tiennyt niiden läsnäolon, niin en olisi huolehtinut turhaan.

11 kommenttia:

 1. Hei, tulin tänne aivan 'sattumalta' blogilistan kautta. Tosi hienoja maalauksia sinulla! Tervetuloa osallistumaan Luovan lauantain haasteeseen! Se on parin viikon välein ilmestyvä haaste taiteen tekijöille ja siitä kiinnostuneille! http://kuviskuvis.vuodatus.net .

  VastaaPoista
 2. Savisuti; kiitos vinkistä, käyn katsomassa sivuston =).

  VastaaPoista
 3. Birgitta, esittelen huomenna muutaman blogiystävän, jotka taiteilevat. Otan tämän kuvan siihen sun osalta. Sopinee? Säästän niitä draamallisempia Onervaan ja Södergraniin.

  VastaaPoista
 4. Leena; jep, kyllä mulle sopii =)

  VastaaPoista
 5. Löysin tänne Leenan blogin kautta,ja miten upeita töitä täältä löytyikään! Tässä työssä on ihana värimaailma,täynnä aurinkoa!

  VastaaPoista
 6. Yaellan; kiitos kannustuksestasi. Vähän on ollut hakusessa nämä maalaushommat, mutta nyt on jo otettu ensiaskeleet 15 vuoden tauon jälkeen =)

  VastaaPoista
 7. Hieno sommittelu - puhuva.:)
  Ja tämä näyttääkin olevan tämän vuoden tuotantoa.:)

  Paula

  VastaaPoista
 8. Hyvä Birgitta,omaperäisiä ja hienoja töitä! Hyvä kun aloitit taas maalaamaan.
  t. Helena

  VastaaPoista
 9. Paula; joo tämän vuoden satoa, taisi olla jopa viikon sisäistä tuotantoa =) Kyllä täytyy sanoa, että jos en olisi näitä taulujani tänne laittanut ja saanut kannustusta, niin ehkä en olisi ikinä enää koskenut siveltimiin tai kynään. Blogimaailma on upea, täällä löytyy hienoja asioita ja mielettömän ihania tyyppejä. Kiitos siis Paula sinullekin kannustuksestasi =)

  Helena; kiitos viestistäsi. Mukavaa jos näit jotain mielenkiintoista. Kurkkaa toistekin =)

  VastaaPoista
 10. Pullahdin tänne katsastelemaan...ja mitä löysinkään, aivan upeita töitäsi. Omaperäisiä, kaunis värimaailma! Virkistäviä, salaperäisiä. Nyt vaan kaikki pensselit ja sutit esiin ja eikun heilumaan! Tänne tulen uudellen töitäsi ihastelemaan. Älä vaan lopeta!

  VastaaPoista
 11. Kiirepakolainen; kiitos kauniista sanoistasi. Telkkarin tuijottamiselleni on näköjään löytynyt hyvä vaihtoehto ;-)

  VastaaPoista