keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Nainen ikkunassa

Se katsoo usein ikkunasta.
Ei, ei se ole vihainen vaikka sillä on kädet puuskassa.
Puuska aukeaa kun levy tai kappale pitää vaihtaa...

3 kommenttia:

 1. Kun löysin tänne olin ihan, että jee! Pääsee kommentoimaan.:) Toisten työt näkee "usein" paremmin, kuin omansa. Sitten tuli fiilis, että voisin kommentoida näitä kaikkia jotenkin. No ei ihan kaikkia, mutta kuitenkin. Sitten päätin, että jos kommentoisin vain näitä kahta, jotka eniten juuri nyt vaikuttavat.

  Tästä työstä halusin siis sanoa, että joskus ns. ylityöstää töitään, tai ei ehkä itselläkään ole sitä tiettyä suuntaa mihin on menossa, kun maalaa/piirtä. Jättäisin tästä (rajaisin pois) kuvasta seinän ja ja ikkunan. Voila!

  Tykkäsin myös paljon lyijykynä? töistäsi.

  Paula

  VastaaPoista
 2. Hei Paula, kiitos kommentistasi. Rajaus teki todellakin erilaisen kuvan =)

  Välillä mietin miten paljon pitäisi kirjoittaa tekstiä näiden kuvien mukaan. Tässä oli kolme eri tarinaa samanaikaisesti ja laitoin mukaan vain yhden. Ehkä pitäisi jättää kirjoittamatta, jotta katsojalle jäisi enemmän mahdollisuuksia ;-)

  VastaaPoista
 3. Itse jätän useimmin tekstit laittamatta, jos ei ole todellinen tarve saada jotain sanotuksi. Jätän katsojalle onnen löytää, tuntea ja kokea. Ilman omaa kokemustani. En näitä sinunkaan tekstejäsi lukenut kovin ajatuksella, enemmän katsoin kuvaa.

  Paula

  VastaaPoista