tiistai 3. elokuuta 2010

Istutsä hyvin siinä?

Vielä koetetaan elää saman katon alla. Tila on vaan käynyt ahtaaksi.

3 kommenttia:

 1. Tuo plaaplaa johdanto kuulostaa kauheen tutulta.Minä en tehny 10 vuoteen yhtään mitään aina syyttäen töitä.Joskus yritin akryyleillä sutata jotain mutta kauheeta paskaa johon en ollut miteskä tyytyväinen joten en enää tehny niitäkään.Vuosi sitten ajattelin että jostain se luovuus pitää taas saada ja menin paikallisen taideseuran savi-ja grafiikkaryhmiin.Luovuuden ilo on taas löytynyt ja vaikka tuotokset ovat suurin osa kökköä joista en pidä satunnaisia onnistumisen hetkiä tulee ja se on upeeta.Valokuvauksenkin löysin uudestaan blogin ja teidän ihanien lukijoiden ansiosta.
  Pointtini on jos ei tunnu hyvältä älä yritä väkisin tai kokeile ihan uutta tekniikkaa josko se antaisi jotain uutta ja saisi luovuuden taas pulppuamaan sinulla kuiteski on se siellä olemassa:)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Henrietta. Kiitos todella. Mä juuri ajattelin että tää koko juttu on ihan p..seestä. Nää kaikki näyttää ihan kamalilta, enkä saa näistä mitään irti. (olin siis laittamassa uutta kuvaa, mutta enpäs sitten laittanutkaan ja sitten näin että kommentti oli tullut)

  Olet varmasti oikeassa siinä, että tämä pitäisi aloittaa eri tavalla ja ehkä oikeasti uudella tekniikalla. Tai sitten niin, että joku oikeasti ohjaisi mua tekemään ihan jotain muuta kuin tuollaista kamalaa sössöä...

  Kiitos vielä =)

  Ugh... olen puhunut

  VastaaPoista
 3. Jos on mahdollista mene kansalaisopiston johki ryhmään tai ns.seuraan jossa saa vähän ohjausta ja on muitakin harrastajia.Meidän seurassa minä olen ns.friikki joka tekee ihan erilaista kun muut mutta he ovat suurin osa viriilejä eläkeläisiä joilla on omat näkemyksensä asioista.Minusta on ihanaa olla heidän kanssaan ja se kannustus on upeeta vaikka itsestä tuntuisi että metsään menee ja pahasti.Muutenkin on kiva olla ihan eri seurassa kuin muuten vapaa-ajalla.Teemme kaikki erilaista jälkeä mutta kaikilla on yhteinen himo tehdä jotain luovaa meni se sitten syteen tai sateen.

  VastaaPoista